Taxaties

Als u een woning heeft gekocht of uw woning wilt gaan verbouwen en een hypotheek wilt afsluiten dan heeft u in de meeste gevallen een taxatierapport nodig van uw woning. Uw hypotheek- of bankadviseur vraagt dan om een taxatie van uw woning wat is opgesteld door een Register Taxateur. Uit deze taxatie en rapportage wordt de marktwaarde vastgesteld van een woning.

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken in Nederland. Wij zijn aangesloten bij de NVM, Nederlands grootste makelaarsvereniging 

Onze taxateur Alfred Enderink is aangesloten bij het NWWI. Deze instelling ziet toe op de kwaliteit en betrouwbaarheid op taxaties voor woningen. Het doel van dit keurmerk is onder andere de kwaliteit voor woningtaxaties te optimaliseren. Het taxatierapport wordt uniform en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld en door het NWWI gevalideerd. Verschillende banken in Nederland, vragen speciaal om een taxatierapport wat is opgesteld door een taxateur die is aangesloten bij het NWWI.

Onze taxateur staat in de startblokken om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. U kunt bellen naar 085 27 36 704 of mailen naar info@attazo.nl.