Verkoop

U wilt uw huis verkopen! Een spannende beslissing waarbij veel komt kijken. Graag begeleiden wij u daarbij, van verkoop voorbereiding tot en met het teken van de koopovereenkomst.

Wij zijn adviseurs

Onze verkoop adviezen gaan verder dan alleen de vraagprijs en de courtage. Verkopen begint namelijk bij de juiste presentatie van uw woning, de timing van het moment van op de ‘markt’ brengen, enz. Onze adviezen zijn passend voor uw situatie. Bij het vaststellen van de marktwaarde van uw woning baseren wij ons op recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen. Ons advies is altijd up to date, helder en transparant, zodat u weet waar u aan toe bent.

De beste verkoop voorbereiding

Hoe verkoop ik mijn woning zo goed mogelijk, hoe presenteer ik mijn woning op Funda? Het zijn vaak gestelde vragen. Onze adviezen geven antwoord op die en al uw andere vragen, samen zorgen wij voor de best mogelijke verkoopvoorbereiding en presentatie op Funda.

Wij werken graag samen met u!

Verkopen doe je samen! Wij betrekken u volledig bij het verkoopproces van uw woning, van de presentatie op Funda, de reacties van potentiële kopers na een bezichtiging, tot de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Ervaringen van anderen

Voor ervaringen van onze klanten verwijzen wij u graag naar de recensies op Funda: https://www.funda.nl/makelaars/voorburg/8597-attazo-nvm-makelaars/

Wilt u samenwerken met ons?

Ons team staat in de startblokken om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. U kunt bellen naar 085 27 36 704, mailen naar info@attazo.nl of een WhatsApp sturen aan 06 19 21 89 46