Onze aankoopservice bestaat uit de volgende aspecten:

Bezichtigen

Een deskundige (kandidaat) makelaar bezichtigt samen met u de woning en bespreekt met u de conclusies, inclusief een biedadvies.

Onderhandelen

Onderhandelen is een vak. Wij hebben jarenlang ervaring in het kiezen van de juiste strategie en kopen daarmee woningen tegen een goede prijs aan.

Juridische afhandeling

Bij de aankoop van een woning komen nogal wat juridische documenten kijken. Er moet een koopovereenkomst opgesteld en ondertekend worden en een leveringsakte moet bij de notaris passeren. Hoe zorgt u ervoor dat deze documenten goed op elkaar aansluiten en u de juiste stappen zet? Met de module Juridische afhandeling regelt u dit goed en hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Ook deze afhandeling hoort bij onze aankoopservice.

De aankoopservice is mogelijk vanaf € 1.250,= incl. BTW

De courtage bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat (verschil tussen vraagprijs en koopsom), met een minimum bedrag van € 1.250,–. Courtage is inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbeeld: de vraagprijs is € 275.000,=, de onderhandelde koopsom € 260.000,=, dan bedraagt onze courtage € 1.500,= incl.. BTW

*Het onderhandelingsresultaat is het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Dit tarief, met een minimum van € 1.250,= incl. BTW.

Ervaringen van anderen

Voor ervaringen van onze klanten verwijzen wij u graag naar de recensies op Funda: https://www.funda.nl/makelaars/voorburg/8597-attazo-nvm-makelaars/beoordelingen/aankoop/

Vele opdrachtgevers hebben hun droomwoning inmiddels via onze bemiddeling aangekocht. Bent u de volgende?